курсы,

SIT — Повар и бариста

Минут на чтение: 6
SIT — Повар и бариста
Поделиться

Southern Institute of Technology имеет долгую историю подготовки превосходных шеф-поваров, поваров и специалистов кулинарного искусства. Неважно хотите ли изучить навыки баристы, получить сертификат в продовольственной обработки пищи, курс по подготовке к работе в кафе или баре или хотите стать поваром или шеф поваром, наш выбор программа снабдит вас правильной квалификацией, чтобы начать карьеру.

Hospitality-&-Tourism_3

Мы предлагаем национально признанные курсы в кулинарии, гостеприимстве и подготовке шеф поваров, разработанные, чтобы дать вам полный диапазон кулинарных навыков, а также развить творческую кулинарию и бартендинг техники. Мы также предлагаем квалификации такие как Liquor Licence Controller, Food Handling and Safety, и Barista и Coffee тренинг.

Наши классы и учебные кухни отлично оборудованы, и наши преподаватели очень увлечены своим делом. Студенты проходят практику в ресторане Bungalow, и кафе Vault. Перед началом учебы вы можете изучать английский бесплатно на протяжении 36 недель или пройти бесплатно пройти обучение на 17 недельном Certificate in Café and Bar Service.

Diploma in Professional Chef Practice (Level 5)

Horizontal shot of female hands cutting kiwi fruits

Срок обучения 2 года, цена NZ$15,800 в год (в цену включен административный платеж, страховка на период обучения, проживание и питание в течении первых двух недель, встреча в аэропорту), начало занятий февраль, IELTS 5.5. Специальность находиться в Long Term Skill Shortage List. По окончанию учебы рабочая виза. Во время обучения можно работать 20 часов в неделю. Ваш супруг/супруга может получить визитерскую визу на период вашего обучения и рабочую визу после того как вы закончите учебу.

Этот курс ведет к трудоустройству в индустрии гостеприимства в элитных ресторанах и коммерческих кухнях по нужной в Новой Зеландии профессии повар.

Изучаемые предметы

Chefs

  • Practise food safety methods in a food business
  • Work in a diverse workplace
  • Participate in a group/team which has an objective(s)
  • Handle and maintain knives in a commercial kitchen
  • Prepare and cook basic meat dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook basic vegetable dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook basic stocks, sauces and soups in a commercial kitchen
  • Prepare and cook basic fish dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and produce basic hot and cold dessert items in a commercial kitchen
  • Prepare and cook egg dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook rice and farinaceous dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook basic pasta dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and finish marinades, dressings, cold sauces and dips in a commercial kitchen
  • Perform food costing calculations in a commercial hospitality environment
  • Apply safe working practices in a commercial kitchen
  • Demonstrate knowledge of food contamination hazards, and control methods used in a food business
  • Prepare, assemble, and present complex sandwiches for service in a commercial kitchen
  • Seat customers and take initial orders in a commercial hospitality enviroment
  • Provide a beverage service to tables in a licensed commercial environment
  • Prepare and cook complex meat dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex soups in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex sauces in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex fish dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook seafood dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and produce complex hot and cold desserts in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex pasta dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and bake basic dough products in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex pastry dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and present cold larder products in a commercial kitchen
  • Prepare and present cold cocktail food in a commercial kitchen
  • Prepare and cook hot cocktail food in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex poultry dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and bake complex dough products in a commercial kitchen
  • Prepare and bake complex cakes and sponges in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex meat dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex fish dishes in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex poultry dishes in a commercial kitchen
  • Demonstrate knowledge of basic nutrition in commercial catering
  • Work in a food business under a food safety programme
  • Analyse and present an international cuisine in the hospitality industry
  • Advanced Patisserie
  • Prepare and produce complex hot and cold desserts in a commercial kitchen
  • Prepare and cook complex pastry dishes in a commercial kitchen
  • Culinary Research
  • Deliver an oral presentation to an audience
  • Investigate and present a culinary production system topic in the hospitality industry
  • Lead a group/team to achieve an objective with some complexity
  • Research methods
  • Regional Food and Wine
  • Plan, develop, implement and evaluate a menu in the hospitality industry GetImage
  • Wine and food matching
  • Professional Patisserie
  • Investigate and present a culinary product topic in the hospitality industry
  • Food Preparation and Cookery in Industry
  • Food preparation and cookery
  • Professional Chef Practice in Industry
  • Professional Сhef practice

Короткие Курсы

  • Coffee Training
  • Barista Training
  • Food Safety
  • Liquor Licence Controller Qualification

Для подробной информации по коротким курсам пожалуйста свяжитесь с нами.

Почему Southern Institute of Technology (SIT)?

GetImage (1)

  • Качество которому вы можете доверять. Все наши программы аккредитованы и приводят к трудоустройству.
  • 24/7 доступ к компьютерным лабораториям мирового класса.
  • Опытные преподаватели и инновационные квалификации.
  • 36 недель английского бесплатно, когда поступаете на любую из годовых программ, либо бесплатные подготовительные программы.
  • 12 недель английского бесплатно, для супругов студентов.
  • Один на один помощь в поиске работы как студентам, так и их супругам.
  • Наш регион имеет самый низкий уровень безработицы в стране.
  • Детский сад на кампусе.
  • Фитнес центр на кампусе.
  • 24/7 доступ в интернет.
  • Доступные цены как на учебу так и на ежедневные расходы.
  • Удивительная природа и безопасный и дружелюбный регион.

Видео об институте

Географическое расположение института

Крайсчерч Кампус

Инверкаргилл Кампус

Общее описание Southern Institute of Technology (SIT)

Южный Технологический институт (СИТ) это государственный технологический институт известный своими инновациями… Подробнее об учебном заведении »

Напишите нам

Представитель учебного заведения - Денис Брук. Форма для связи